En Magisk Dag mellan Himmel och Jord den 10/4 kl. 10.00-18.00

Välkomna till en magisk dag mellan himmel och jord.Under denna dag kommer du att kunna deltaga på workshops och föreläsningar inom andevärlden och den magiska världen.

Välkomna till en magisk dag mellan himmel och jord.
Under denna dag kommer du att kunna deltaga på workshops och föreläsningar inom andevärlden och den magiska världen.

Föreläsning med Nico Lauritsen:

Sex och Andlighet.
Sedan urminnes tider har människans mest naturliga drift varit sedd som en enorm kraftkälla utav andliga utövare. Under denna föreläsning kommer en grundlig förståelse för vad denna kraft är för något att ges samt en förklaring för hur den kan användas.
Praktiska exempel på olika metoder kommer också presenteras.

Föreläsning med Margitta Wigren :

Att vandra Årshjulet.
En inblick i att återskapa en relation med årstiderna och dess energier! Myter, historia och vår vandring igenom årshjulet är en spännande resa till självkännedom!

Föreläsning med Anna-Greta Tissari :

Kristallernas värld.
Jag kommer att prata om kristallernas helande egenskaper och olika användningsområden. Hur du kan använda dem i din vardag, och hur du renar och laddar dina kristaller. Vi tittar också på vilka olika kristaller kan du använda för att balansera dina chakran.

Workshop med Nico Lauritsen :
Lesser Banishing Ritual of the Pentagram.
Detta är en utav de 6 pelarritualerna inom ceremoniell magi och lär magikern att bli bekant med de fyra elementen. Den rensar ut negativa energier och andar från ens cirkel och ens liv samt skapar ett mobilt skydd runt magikern samtidigt som den ökar magikerns styrka.
Praktisk häxkonst.
Bekanta dig med dem fem elementen och pentagramets hemlighet. Lär dig förstå hur magi fungerar i praktiken samt hur du kan använda dig utav elementen för att skapa det du önskar att skapa. Praktiska försök erbjuds också på varje element. Låt magin från förfäderna väckas upp inom dig.

Workshop med Margitta Wigren :

Månen och dess faser. Hur vi kan komma i samklang med vår biorytm med Månen som lärare!

Kom och testa din mediala förmåga och utforska dina sinnen!
Vi är alla synska...mer el mindre och kan lära oss att använda vår intuition dom en en karta och kompass i livet och i kontakt med Andevärlden!

Workshop med Anna-Greta Tissari :

Pranayama-Andningsövningar. Pranayama betyder att hålla, förlänga och reglera andningen så att livskraften kan expandera.
När du praktiserar pranayama hjälper du kroppens alla system, inklusive hjärna, nervsystem, hjärta och matsmältningsorgan och renar blodet, ja listan över fördelar kan göras lång.

Shamantrummans kraft.
Vi spelar på trumman och känner dess kraft och energi. Nybörjare eller van spelar ingen roll. Vi skapar magi tillsammans. Tumma finns att låna.

Vi avslutar dagen med att Nico Lauritsen leder oss i en guidad meditation Yggdrassil.

Följ med på en resa upp längs trädet som höll all magi inom den fornnordiska traditionen. Resan kommer att börja i Midgård och sedan fortsätta in till de andra världarna på en oförglömlig resa.

Margitta Eldsvan Wigren, synsk sen barnsben, och har nu 30 års erfarenhet av seanser och kurser i personlig, andlig utveckling. Jag är också en sk Shape Shifter, vilket betyder att Andarnas auror, energi och ibland anletsdrag kan ses i och runt mig. Det är inget jag styr själv, var när och hur är helt på Andevärldens villkor. Jag kan bara ställa mig till förfogande.

Nico Lauritsen är en magiker och ockultist tränad i flera ordnar och traditioner. Bedriver kursverksamhet i Sverige och ligger bakom begreppet Praktisk Magi, vilket är att få magin levande och fungerande inom vardagen. Är även aktuell med en bok.

Anna-Greta Almroth Tissari är magiker och hälsoanalytiker, utbildad inom örtmedicin . Kristall, pendel och trumhealing , helande samtal och Yoga. Driver företagen Cura Forma och Fortuna Porten i Sundsvall.

Det finns möjlighet att boka en privat sittning med Margitta, Nico och Anna-Greta dagen efter den 11/4 till en extra kostnad.
Plats Fortuna Porten den 10/4 kl. 10.00-18.00 Varvsgränd 8 6 trp Sundsvall.
Kostnad 750 kr. Varav anmälningsavgift 250 kr betalas till konto nr: Nordea 3036 03 68778 eller swish nr 070-5705796 senast 5/4. Vid sjukdom återbetalas avgiften.
Anmälan görs till Anna-Greta Tissari på telefon nr : 070-5705796. OBS BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.

0
Feed