Härlig Qigong & vägledd meditation på Fortuna Porten! den 17/4-19 kl. 17.30

I en tid då vi så lätt sprider ut – tunnar ut oss själva, vår energi, åt alldeles för många håll på en och samma gång, ger Qigongen dig en hjälp att samla ihop din energi och genom harmoniska rörelser sänka stressnivån, få bättre rörlighet i leder och nå bättre sömn.

I en tid då vi så lätt sprider ut – tunnar ut oss själva, vår energi, åt alldeles för många håll på en och samma gång, ger Qigongen dig en hjälp att samla ihop din energi och genom harmoniska rörelser sänka stressnivån, få bättre rörlighet i leder och nå bättre sömn. Vi får förbättrad blodcirkulation, förstärkt immunförsvar, ett inre lugn och mentalt fokus. Jag kombinerar detta med en avslappnande ledd meditation. Qi står för livsenergi, kraft. Gong för arbete. Vi arbetar med att höja livsenergin. Genom min Qigong vill jag förmedla återhämtning, harmoni och en närhet till ditt högre jag, din inre kompass.


Jag heter Stina och utvecklade mitt företag, dåvarande livsstilsbutik In Spirit, till att stå för en ny dimension av inspiration. Efter flera utbildningar arbetar jag idag som Livs Coach och Inspiratör då jag skriver och håller workshops om sådant som vi alla ”mår vårat bästa jag” av att komma ihåg. Jag delar de nycklar som kom till mig under min livsresa och som hjälpt mig höja min energi och behålla mitt lugn och fokus när oro och stress knackade på dörren.
Jag fann Qigongen efter att alltid ha tränat mycket, inte längre kunna träna så som jag tidigare gjort, då värk i leder och muskelfästen smög sig in. Jag frös jämt. Efter utbildning på Qigong Akademien i Stockholm ville jag erbjuda andra denna underbara återhämtning för både kropp och själ.


Jag delar min insikt om hur viktigt det är att vi är medvetna om våra tankar, att vi genom dem påverkar våra känslor som påverkar vårat mående. Hur intention kan förändra vår vardag. Jag är certifierad Qigonginstruktör, har använt mig av meditation i över 15 år och intuition är en naturlig del av min vägledning.
När:  Onsdag den 17/4-19 kl.17.30
Var: Fortuna Porten, Kyrkogatan 10, Sundsvall.
Investering: 200:- /gång alt. 3-kort 500:-
Efteråt finns en stund för te och frågor/tankar om man så vill.

Anmälan sker via sms med namn till 070 2727162,
betalning sker på plats alt. Bankgiro nr 290-7590 (glöm ej skriva namn vid inbetalning till bg)
Talar detta till Dig så boka nu så du får din plats. Jag hoppas att vi ses!
Varmt välkommen, Stina
För mer info: www.inspiritbystina.com Instagram: In_Spirit_ Mobil: 0702727162

0 0
Feed