Privat konsultation i Yoga, meditation och hälsa.

Om du har behov av att titta närmare på dig själv och din hälsa kan du boka en individuell konsultation hos Cura Forma på Fortuna Porten. Vi tittar tillsammans på hur yoga & meditation kan stärka och balansera ditt liv.

Om du har behov av att titta närmare på dig själv och din hälsa kan du boka en individuell konsultation hos Cura Forma på Fortuna Porten. Vi tittar tillsammans på hur yoga & meditation kan stärka och balansera ditt liv. Du kanske vill börja yoga men inte hittat tider som passar dig, känner du dig inte bekväm att yoga i en större grupp eller känner du att du har andra anledningar som gör att du vill jobba på individuell nivå? Då kan jag erbjuda dig ett personligt anpassat program med individuella yogaövningar. Vi arbetar utifrån dina förutsättningar och önskemål.
Jag kan även tillsammans med dig arbeta fram ett hälsoprogram i kost och näring. Jag gör en hälsoanalys och med den som grund ser vi vad som behöver stärkas i din kropp med hjälp av kost och ev. tillskott som vitaminer och mineraler. Jag erbjuder även personlig guidad meditations och andningstekniker som syftar till att stilla vårt sinne och balansera vår kropp.
Boka på https://kund.bokadirekt.se/…/Calend…/CalendarAsWee...
För mer information vänligen kontakta Anna-Greta A Tissari
Tel.nr. 070-5705796

0
Feed