Välkommen till oss för behandling

Su Jok Handakupunktur

I Su Jok används många olika behandlingstekniker, bland annat tryck, frön, nålar, moxa/värme, magneter och massage. Läs mer här.

Individuell konsultation

Om du har behov av att titta närmare på dig själv och din hälsa kan du boka en individuell konsultation hos Cura Forma på Fortuna Porten. Vi tittar tillsammans på hur yoga & meditation kan stärka och balansera ditt liv. Du kanske vill börja yoga men inte hittat tider som passar dig, känner du dig inte bekväm att yoga i en större grupp eller känner du att du har andra anledningar som gör att du vill jobba på individuell nivå? Då kan jag erbjuda dig ett personligt anpassat program med individuella yogaövningar. Vi arbetar utifrån dina förutsättningar och önskemål.
Jag kan även tillsammans med dig arbeta fram ett hälsoprogram i kost och näring. Jag gör en hälsoanalys och med den som grund ser vi vad som behöver stärkas i din kropp med hjälp av kost och ev. tillskott som vitaminer och mineraler. Jag erbjuder även personlig guidad meditations och andningstekniker som syftar till att stilla vårt sinne och balansera vår kropp.
Boka på https://kund.bokadirekt.se/…/Calend…/CalendarAsWee...

 mer här.

Trum Healing

Med trummans hjälp gör du en inre resa,. Trummans vibration hjälper dig att släppa spänningar och blockering , renar och helar på cellnivå. Du får en möjlighet att få kontakt med ditt högre medvetande och inre kraft. Läs mer här.

Vit frottehandduk med olika färgade kristaller och stenar på

Djup Kristall Healing

I denna kristall healing går jag in och letar efter djupa obalanser hos dig. Jag reser in i dig med hjälp av andevärlden för att hela på djupet. 

Läs mer här

Kvinna liggandes på mage på massagebänk, beige handduk, svarta stenar på ryggen

Hot stone massage

Hot Stone massage härstammar från den kinesiska medicinen och japanska massagen. Varma stenar läggs ut på kroppen, med hjälp av dessa och aroma oljor masserar jag sedan kroppen. Läs mer här

Intuitiv kroppskommunikation

Jag kan hjälpa dig att lyssna och förmedla vad din kropp har att säga dig. Vad vill din kropp säga dig? Finns det en känsla som vill komma fram? Vad behöver din kropp just nu? Läs mer här

Analysmaskin i rostfritt stål

Torrblodsanalys

Torrblodsanalys är en alternativmedicinsk funktionsidentifiering av hur din kropp fungerar. Man kan exempelvis se hur din kropp rensar ut gifter eller tar upp näring. Läs mer här

Analysmaskin i rostfritt stål

Frekvensanalys

Frekvensanalys är en mätmetod att lyssna på kroppens aktivitet. Med frekvensanalys får vi bland annat reda på näringsstatus och funktionsstatus. Läs mer här

Chakra Pendel Healing

Pendelhealing är en metod där jag använder pendeln för att frigöra energiblockeringar och löser upp fysiska, psykiska eller emotionella problem och besvär. Jag balanserar dina energier, tar bort de negativa och helar obalanser både på det fysiska och psykiska planet. Jag kan även se hur balanserade dina chakran är. Pendla dem på plats och fylla på de chakran som behöver mer energi.

Läs mer här

Bärstensfärgad pendelsten i silvrigt hänge

Pendling för att rena hus

Boka tid online