Shiatsu Massage

Shiatsu (av japanska "shi", finger, och "atsu", att trycka) är en traditionell japansk form av massage, där terapeuten trycker och sträcker på olika delar av kroppen för att lösa upp spänningar och öka rörligheten i muskler och leder.

Människan betraktas som helhet, kropp och själ är ett. När energiflöden (ki) balanseras, kommer du i harmoni med dig själv. Behandlingsformen bygger på samma princip som akupunktur, med ett antal punkter (tsubo) som fördelar sig över kroppen enligt ett systemav energilinjer, "meridianer", där varje punkt är förknippad med en viss åkomma eller en viss organ.

Shiatsubehandling

• stärker din motståndskraft mot sjukdomar och stress
• balanserar nerv- och hormonsystemet
• normaliserar matsmältningen
• rensar kroppen från gifter
• sätter igång en helande och läkande process
• ger dig bättre självkännedom

Ett flertal studier har visat att shiatsu ger bra resultat för rygg- och nackproblem, huvudvärk, reumatism, allergier, obalanser i hormonsystemet, magtarmbesvär, psykosomatiska sjukdomar, sömnlöshet och depression osv.

För att boka denna behandling vänligen ring 070-5705796

Hot stone massage

Hot Stone massage är en avslappnande djupmassage med varma lavastenar. En kombination av värme och aromaoljor gör massagen gynnsam för cirkulation och lymfsystemet i kroppen. Jag arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans.


Den här typen av massage är väldigt lugnande och stressreducerande. 

Den rensar också ut slaggprodukter och ger dig ny kraft och energi. Ett bra avbrott i en annars så stressad vardag!


Du kan välja mellan att boka en helkropps massage eller rygg, axlar/nacke.

Svarta och grå stenar i olika former och storlekar, ligger på ett bambuunderlägg, bambupinnar och gröna blad Hot stone behållare i rostfritt stål, svarta blanka stenar

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Det går bra att skicka mail, ringa eller komma förbi. Vi svarar alltid så snabbt vi kan. 

Kontakta oss

Boka tid online

Vill du boka tid direkt, besök sidan nedan och hitta en tid som passar dig. 

Boka tid online