Torrblodsanalys


Torrblodsanalys är en alternativmedicinsk funktionsidentifiering av hur din kropp fungerar. Hur du rensar ut gifter, tar upp näring, bryter ned födan till byggstenar som ska förnya din kropps celler mm. 


Med denna metod kan man idag, utläsa upp till 15 olika fenomen. Forskning om nya fenomen pågår hela tiden. Man tar ett blodprov genom ett stick i fingret (kapillärblod). Några bloddroppar appliceras på ett objektglas och får torka, det tar några minuter. När blodet möter luften sker en koagulationsprocess i 12 steg som är beroende av olika näringsämnen (vitaminer, mineraler och proteiner) och kemiska reaktioner. 

Resultatet speglar olika funktioner hos kroppens organ och näringsbalansen. Du får ditt besked direkt eftersom jag analyserar ditt blod omedelbart.

Analysmaskin i rostfritt stål

Frekvensanalys

Frekvensanalys är en mätmetod att lyssna på kroppens aktivitet. Med frekvensanalys får vi bland annat reda på näringsstatus och funktionsstatus.En mätning sker med en prob som personen håller i handen. Enheten är ansluten till en dator och styrs helt från den. Personen registreras i programmet och mätningen kan starta. Det tar mindre än fem minuter att genomföra en frekvensanalys.


Vi får informationen från en frekvensanalys presenterad i siffror så det ska vara lätt att förstå. Utifrån denna information finns möjlighet att hjälpa kroppen när vi får värden avvikande från det optimala.


Behandling


Vilken behandling som skall användas är upp till terapeut och person att komma överens om. Frekvensanalysen rekommenderar inte några behandlingsmetoder, den är neutral på det viset.


Kompletterande mätmetod

Frekvensanalys fungerar även utmärkt som komplement till andra mätmetoder. Genom att samla in så mycket information som möjligt är det lättare att rekommendera rätt behandling. Där gör frekvensanalysen en stor del av arbetet. Ingen metod ser allt - med frekvensanalys kan vi få reda på mycket mer.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Det går bra att skicka mail, ringa eller komma förbi. Vi svarar alltid så snabbt vi kan. 

Kontakta oss

Boka tid online

Vill du boka tid direkt, besök sidan nedan och hitta en tid som passar dig. 

Boka tid online