Trum Healing

Här har du möjlighet att göra en guidad resa till ditt undermedvetna. En resa i ditt inre där du kommer i kontakt med känslor som du bär med dig i din smärtkropp och har möjlighet att rena, släppa och transformera dem till rent ljus.

Trummans vibration hjälper dig att släppa spänningar och blockering , renar och helar på cellnivå. Du får en möjlighet att få kontakt med ditt högre medvetande och inre kraft. Trumhealing är healing till trummans helande vibrationer. 

Trummans vibrationer har samma vibrationer som Moder Jord, och liknar våra hjärtslag, som i sin tur ger dig ett behagligt lugn och en skön avslappning.

Trumman grundar dig, samtidigt som det gör att du kommer i kontakt med dig själv och din kropp. Trummans vibrationer gör att dina energier balanseras. Och du kan mera vara i NUET, och vara i ditt hjärta.

Trumman är rotchakrats instrument. Detta chakra är beläget i höjd med svanskotan. Rotchakrat är relaterat till våra mest grundläggande behov, såsom ekonomi, arbete och hemmet, vår överlevnad helt enkelt.

Är inte detta chakra i balans så kommer de andra också i obalans. Man kan likna det vid att har man inte byggt grunden på ett hus ordentligt, så blir övriga huset ostabilt också.

Ett rotchakra som är i obalans kan ge dig bl a osäkerhet, ängslighet, rädsla, att du kan känna dig ovälkommen och oälskad, att du inte känner tillhörighet, och inte har något att säga till om.

Kvinna i röd kappa och svarta byxor står vid sjö, gräsmatta, träd

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Det går bra att skicka mail, ringa eller komma förbi. Vi svarar alltid så snabbt vi kan. 

Kontakta oss

Boka tid online

Vill du boka tid direkt, besök sidan nedan och hitta en tid som passar dig. 

Boka tid online