Su Jok Handakupunktur

I Su Jok används många olika behandlingstekniker, bland annat tryck, frön, nålar, moxa/värme, magneter och massage. Terapeuten kan välja de metoder som passanbäst för kunden samt kombinera olika tekninker under samma behandling.

Det finns sambandszoner på händer, fötter och öron som medför att du kan hitta hela kroppen på exempelvis en hand. Finner du hela kroppen på en hand så finns där också meridiansystemet och akupunkturpunkter.

Su jok skapades av den koreanske professorn Park Jae Woo och är en vidareutveckling av den traditionella kinesiska medicinen Grunden i Su Jok är den mångfald av sambandssystem (reflexzoner) som finns på händer och fötter.

Su Jok är koreanska och betyder Hand, Fot.

Bild på handfalta där olika punkter visas med linjer

Zonterapi

I Zonterapi utgår man ifrån olika reflexpunkter på fötterna, händerna och örat. Jag arbetar med dina fötter genom att trycka och massera och därmed ge kroppen möjlighet att läka sig själv. De punkter som ömmar indikerar att motsvarande organ i kroppen är inte i balans.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Det går bra att skicka mail, ringa eller komma förbi. Vi svarar alltid så snabbt vi kan. 

Kontakta oss

Boka tid online

Vill du boka tid direkt, besök sidan nedan och hitta en tid som passar dig. 

Boka tid online