Anna Greta Almroth Tissari - Diplomerad Hälsoanalytiker

Anna Greta Almroth Tissari

Diplomerad Hälsoanalytiker

Jag erbjuder dig en komplett hälsoanalys med hjälp av flera olika metoder. I din hälsoanalys kan du komplettera med allergirådgivning, mage- & tarmrådgivning, tungmetall- & zinktest. Du och också välkommen hit för en avslappnande stund med massage, zonterapi, akupunktur eller kristallterapi. Läs mer om mina behandlingar här.

Jag är certifierad mikronäringsterapuet, torrblods analytiker, frekvens analytiker, su jok akupunktör. Jag är också utbildad shiatsu massör och zonterapuet.


Jag har även utbildat mig inom kristallterapi, trumhealing och att använda pendel.

Ann-Catrin Olsson

Yogalärare, massör och hälsoinspiratör

Jag heter Ann-Catrin Olsson och har drivit mitt företag sedan 2000.

Vi har alla olika unika egenskaper. Min drivkraft är att ge andra inspiration till hälsa. Det finns mycket vi själva kan göra för att leva harmoniskt, själv har jag hittat min balans genom yoga, meditation och innovativa hälsoverktyg.Jag har valt att fördjupa och utbilda mig inom ett antal områden för att få en helhetssyn på hur vår kropp fungerar. Är bland annat diplomerad yogalärare och massör.

Jag erbjuder retreats och kurser inom:

  • yoga och meditation
  • hur ohälsa uppstår
  • tipsar om vardagliga övningar som stärker kroppen på olika sätt

Sven Schough

Skogsstjärnan Shaman

Jag ger dig andlig rådgivningoch guding till din egen inre kärna. Jag använder Tarot kort och Runor i vägledningen.

Shamanen vandrar med hög integritet; vilket betyder att det inte finns någon skillnad på vem man säger att man är, vad man tänker eller utger sig för att vara. Det handlar om att man vandrar som man talar utan att dölja något då man alltid strävar efter att uttrycka sin själs sanning. I traditionen vandrar schamanen likt en fredfull krigare för att lära sig att utöva icke-våld, icke-rädsla samt icke-dömande och skapa en värld av ömsesidighet, fred och balans. En shamanskt behandling är en kraftfull och djup energibehandling. Jag använder mig av samtal och healing. Alla vi har en energikropp som omger oss, och i denna finns information som obearbetade trauman och blockeringar från detta liv och tidigare.