Anna Greta Almroth Tissari - Diplomerad Hälsoanalytiker

Anna Greta Almroth Tissari

Diplomerad Hälsoanalytiker

Jag erbjuder dig en komplett hälsoanalys med hjälp av flera olika metoder. I din hälsoanalys kan du komplettera med allergirådgivning, mage- & tarmrådgivning, tungmetall- & zinktest. Du och också välkommen hit för en avslappnande stund med massage,  akupunktur eller kristallterapi. Läs mer om mina behandlingar här.

Jag är certifierad mikronäringsterapuet, torrblods analytiker, frekvens analytiker, su jok akupunktör. Jag är också utbildad shiatsu massör och zonterapuet.


Jag har även utbildat mig inom kristallterapi, trumhealing och att använda pendel.

 Cain D. Thorson


Magiker, ockultist och konsult.

Cain D. Thorson har över tio års erfarenhet inom magi och det andliga och bedriver kursverksamhet. Han har tränats inom flera olika system och ordenssällskap och brinner för att göra denna dolda kunskap tillgänglig för allmänheten.

Behöver du vägledning på din andliga resa, frågor kring kärleken eller kanske ekonomin kan du boka en sittning.

Önskar du hjälp inom dessa områden kan du boka ett magiskt ritualarbete för att uppnå dessa mål.

Vet inte om nedanstående skall stå med det som är ovan eller om det skall finnas på en separat informationssida…

Tjänster:

Konsultation 20 min, 250 kr

Ett samtal mellan dig och mig där alla frågor kring det andliga eller livet kan läggas upp på bordet. Har du kört fast i din vandring? Behöver du strategier eller övningar för att ta bort blockeringar eller hinder som står i vägen? Vad du än behöver hjälp med inom det andliga kan tas upp i detta samtal.

Vägledning 30 min, 400 kr

Har du frågor kring kärleken, ekonomin, livet eller vad du än behöver veta är detta något för dig. Jag vägleder dig med hjälp av tarot, runor och I Ching så att du skall hitta den bästa möjliga vägen och lösningen på dina behov.

Runhealing 30 min, 400 kr

Jag använder mig utav runornas helande kraft och handplockar specifika runor samt välkomnar deras respektive varelser för att läka just ditt behov. Detta kan även göras på distans.

Änglahoroskop 600 kr

Är du nyfiken på att se hur himlen såg ut när du föddes och hur konstellationerna har påverkat ditt liv? Genom att lägga ditt horoskop kan jag tillsammans med dig hjälpa dig att tyda dessa tecken, samt ta reda på vilka änglar som var närvarande vid de olika tecknen när du föddes och hur du kan komma i kontakt med dem.

Ritualarbeten

Behöver du en kraftfull förändring i ditt liv som kräver en starkare kraft än enbart en vägledning så är en magisk ritual vad som behövs. Det finns en ritual för varje behov, och detta kan bokas först efter en genomförd Konsultation.

Exempel på olika ritualarbeten:

*Beskydd – Är du under attack eller väldigt utsatt från externa krafter? Genom magiskt beskydd kommer du genomgå en rening utav energibanorna i kroppen samt få ett starkt skydd lagt över dig. Detta kommer att modifieras och anpassas efter dina personliga behov.

*Ekonomi – Behöver ditt företag en boost, söker du ett nytt jobb eller en befordran, eller önskar du att expandera din sidoverksamhet? Genom en personlig ritual samt talisman till just dessa behov kommer detta att åstadkommas.

*Kärlek – Vare sig det handlar om att hitta en partner, blåsa liv i en existerande relation, ta sig ur ett destruktivt förhållande eller nå sitt hjärtas begär så har kärleksmagin funnits lika länge som det funnits magi. Dessa arbeten kommer att vara skräddarsydda till just ditt behov för att du skall åstadkomma det du önskar.

*Lyfta förbannelser – Har du varit under attack eller dragit på dig något omedvetet kan detta hävas genom en utförlig rening samt brytning utav de krafter som varit involverade.